11.8.14

Book Advices


Hi All,
Please find the some books advices

Books

Stephens' Visual Basic Programming 24-Hour Trainer


About The Book: Start from scratch, and even if you don t know a thing about Visual Basic, you soon will with this thorough introduction to Visual Basic programming. Using easy-to-follow lessons and step-by-step instruction, this practical book teaches you concepts and hands-on techniques, then reinforces your learning with video screencasts and supplemental materials. Follow the exercises, then access the Try It section on the DVD, and watch as well-known VB authority and author Rod Stephens works through programming problems.

Special Features: · Rod Stephens is a well-known authority on Visual Basic programming--his Visual Basic Programmer's Reference has sold more than 30,000 copies in three editions.· Unique Book/Video Package: Each lesson in the print product is supplemented by an instructional video, included on the accompanying DVD.· Perfect for beginners: no previous programming experience is required.· The author will promote his book via his online VB community, VBHelper, which receives more than 7 million hits monthly. · The author will provide ancillary support materials for instructors, facilitating training/higher ed sales.Visual Basic 2012 Programmer's Reference

Microsoft Visual Basic (VB) is the most popular programming language in the world, with millions of lines of code used in businesses and applications of all types and sizes. In this edition of the bestselling Wrox guide, Visual Basic expert Rod Stephens offers novice and experienced developers a comprehensive tutorial and reference to Visual Basic 2012. This latest edition introduces major changes to the Visual Studio development platform, including support for developing mobile applications that can take advantage of the Windows 8 operating system.

This new edition includes information on developing Win8-compatible Metro applications using pre-loaded templates
Explores the new design features and support for WPF designers
Explains how to develop Windows smartphone apps
Covers new VB language features such as Asynch and Await
Visual Basic 2012 Programmer's Reference is the programmer's go-to reference for the 2012 edition of Visual Basic.Rod Stephens started out as a mathematician, but while studying at MIT, he discovered how much fun algorithms are. He took every algorithms course MIT offered and has been writing complex algorithms ever since.
During his career, Rod has worked on an eclectic assortment of applications in such fields as telephone switching, billing, repair dispatching, tax processing, wastewater treatment, concert ticket sales, cartography, and training for professional football players.
Rod is a Microsoft Visual Basic Most Valuable Professional (MVP) and has taught introductory programming at ITT Technical Institute. He has written more than 2 dozen books that have been translated into languages from all over the world. He has also written more than 250 magazine articles covering C#, Visual Basic, Visual Basic for Applications, Delphi, and Java. (At one time, Rod was writing magazine columns in Visual Basic, Visual Basic for Applications, and Java all at the same time. Far too confusing!)
Rod's popular VB Helper web site (www.vb-helper.com) receives several million hits per month and contains tips, tricks, and example programs for Visual Basic programmers. His C# Helper web site (www.csharphelper.com) contains similar material for C# programmers.

www.amazon.com 
3 comments:

 1. Ở giai đoạn tuổi 20 - Bảo vệ và hồi phục làn da
  Ở độ tuổi này, Collagen shiseido dang nuoc nhat làn da của bạn rất dễ bị tổn thương bởi những chế độ ăn uống không lành mạnh và môi trường làm việc ngoài trời của bạn. collagen nhat ban Chính những thương tổn này sẽ kích thích quá trình lão hóa làn da mà bạn có thể không nhận ra rõ ràng.
  Những dấu hiệu lão hóa da để bạn nhận biết đó là: xuất hiện quầng thâm ở mắt, mắt hay bị sưng và gương mặt hốc hác, mệt mỏi. Trong trường hợp này, tốt nhất các cô nàng nên sử dụng kính râm và thoa kem chống nắng mỗi khi ra ngoài. Hơn nữa, hàng ngày, collagen của Nhật loại nào tốtbạn muốn biết về callogen nhật bản.? Hãy click và xem ngay nhé. bạn nên sử dụng kem dưỡng ẩm có chỉ số SPF tối thiểu là 30. Bí quyết này sẽ giúp bạn kích thích quá trình chống oxy hóa và cải thiện làn da "sống mãi với thời gian" của mình.
  Ở giai đoạn tuổi 30 - Cải thiện làn da
  Cảm thấy chán nản
  Dấu hiệu này có thể do nhiều nguyên nhân. giá trị dinh dưỡng của chuối Tuy nhiên, các nghiên cứu đã chứng minh thiếu dưỡng chất cũng có thể gây chán nản, cụ thể là axit béo omega-3, amino axit và một số vitamin cũng như khoáng chất khác.
  Rụng tóc
  Thiếu vitamin B6 có thể gây ra rụng tóc, thành phần dinh dưỡng của gạo nhưng đó cũng là dấu hiệu cho thấy cơ thể bạn cần bổ sung kẽm. Nếu tóc còn bị khô và dễ gãy, đó là vì thiếu vitamin A. Vì vậy nếu tóc rụng một vài sợi, các loại hạt điều đó chỉ là dấu hiệu bình thường; nhưng nếu quá nhiều, nguyên nhân có thể liên quan đến vấn đề dinh dưỡng.

  ReplyDelete
 2. việc cần thiết là nên giữ vệ sinh cho bé cũng như sử dụng các dưỡng chất kem chống hăm penaten cho bé. Lựa chọn sữa tắm trẻ em penaten là quyết định đúng của mọi chị em phụ nữ. Ngoài việc giữ vệ sinh khô thoáng cho trẻ, bạn nên sử dụng đến phấn trị rôm sảy cho bé để tránh bị rôm sảy. Việc lựa chọnsữa dưỡng da cho bé sơ sinh là điều mà nhiều bà mẹ đâu đầu. dau massage penaten là sự lựa chọn hàng đầu cho các bà mẹ trên thế giới. Viên uống bổ sung swanson niacin là sự kết hợp độc đáo giữa Vitamin B3 và Niacin. kem trắng răng perl weiss được nghiên cứu bởi các chuyên gia hàng đầu của Đức về lĩnh vực chăm sóc răng miệng. dung dịch dưỡng da giúp giảm các dấu hiệu lão hóa. Dung dịch organic witch hazel của Mỹ chiết xuất 100% thành phần thảo dược tự nhiên được thu hoạch từ rừng ở New England

  ReplyDelete
 3. Supreme Fucoidan 95 http://muathuoctot.com/thuoc-ho-tro-dieu-tri-ung-thu-tot-nhat-hien-nay-1973-1.post còn có khả năng hỗ trợ điều trị các loại bệnh ung thư, ngăn chăn sự di căn của các tế bào ung thư. Đồng thời, với thuốc Fucoidan http://muathuoctot.com/tai-sao-khi-uong-fucoidan-bang-mieng-se-hieu-qua-nhat-1875-1.post bạn sẽ vô cùng ngạc nhiên khi tác dụng của thuốc còn giúp cho những hệ miễn dịch trong cơ thể không những không bị suy giảm mà nó còn được tăng cường đến mức khả quan nhất, thuốc chống ung thư Fucoidan http://muathuoctot.com/ngan-ngua-va-dieu-tri-ung-thu-cung-doctors-best-fucoidan-1204.html giảm thiểu sự tham gia của những quá trình hóa trị, xạ trị. Ngoài ra, thuốc Supreme Fucoidan 95 còn giúp phục hồi các chứ năng đã và đang có chiều hướng suy giảm do bệnh ung thư mang đến cũng như giảm thiểu hiện trạng các choleaterol hình thành trong máu.
  Fucoidan http://muathuoctot.com/thuoc-supreme-fucoidan-95-co-cong-dung-gi-ban-o-dau-1311156-1.post là một chiết xuất siêu nhờn từ tảo nâu Mozuku, Fucoidan có màu nâu đậm, trong Fucoidan có chứa nhiều chất dinh dưỡng quý giá, nhiều nguyên tố vi lượng và những khoáng chất, và giàu polysaccharide.

  ReplyDelete